donderdag 15 december 2011

uber fet cool

Dochtertjelief”, een intelligent en creatief talent, (ja ja, de appel kan ver van de boom vallen) studeert op de “Jan desBouvrie  Academie” in Deventer en ze loopt dit jaar stage. Het begon als assistent to the assistent of the Set-Dresser van “Rembrandt en ik” (jan 2011 EO) en ze was meteen verslingerd aan de film wereld. Vervolgens werd ze set-verantwoordelijke bij enkele succesvolle kinderseries van Nickelodeon zoals Naranjina en Pardoes. Inmiddels heeft ze zich opgewerkt tot Leading-Setdresser van 48-Hour movies en Kelder-Undergroud. Dus zaterdags klinkt het “Pa, heb je nog oud ijzer, kettingen, lasapparaten., slijpers, wielen, pallets ……. Nou ja, troep zat hier in Almere dus, al die troep versleept door mevrouwtje in een ondergelopen kelder in Amsterdam en filmen maar….















Andere “Dochterlief” is “netjes” afgestudeerd als jurist in meerdere vakgebieden en werkt bij een groot accountant kantoor in Amsterdam en de rest van de wereld. Dat werk is ook boeiend, maar het geeft misschien minder spectaculaire plaatjes.



Alhoewel ….

De grap waar de dames hun vrienden deze week op trakteren is de ontvangst van hun eigen kerstkaart van vorig jaar die de dames nu terugsturen  met de tekst  ”met een gerecyclede kaart is de wens niet minder waard”. Inclusief glitters natuurlijk .

1 opmerking:

  1. Oh ja, is dat niet die waar ik de straat van in reed om je je looplamp terug te geven?
    Met die 'verkeerde' vraag van af 't balkon over mijn, eh... trike?

    BeantwoordenVerwijderen