vrijdag 23 maart 2012

Het voorjaar in mijn bol

Al weer enige tijd vrijgezel, dat is heerlijk en relaxed en ik lees dan ook met plezier de rubriek van Thom Arisman in de Metro. Mijn voeten mogen weer op tafel bij het kijken van “Eigen Huis en Tuin” en als ik bij LaPlace koffie en appeltaart neem hoef ik maar voor 1 persoon te betalen. Ook niet meer zoeken naar mijn sleutels want die liggen nog precies op dezelfde plaats op tafel waar ik ze achterliet tussen de post en de vaat. Ik hoef nog maar éen velomobiel te onderhouden en krijg geen commentaar als ik op de PC studiemateriaal bekijk. Alleen maar voordelen dus ???


De werkelijkheid heeft helaas ook een keerzijde …. ;  Na een zware woonwerkverkeerrit naar huis waarbij ik de medevelonauten nogmaarnetniet voor kon blijven heb ik wel zin in een stevige hap. Maar ja, waar vind je die? Meestal niet in mijn koelkast. Niet dat het riskant is daaruit de inhoud te nuttigen maar er staat helaas zo weinig in. Met een lege maag en een verfrissende douche vanavond voelde ik er ineens wel wat voor om een schoon overhemd aan te trekken…, of een Tshirt misschien ….. Toch maar een was draaien dan. En nog een was, ik kreeg de smaak te pakken. Bed afgehaald en ..… morgen na de volgende was kan er weer schoon op. Ook nog even tijd om 10 overhemden te strijken en een paar pantalons. Morgen stofzuigen, dweilen en ook de afwas maar weer eens doen. Boodschappen en rekeningen overmaken….

Ineens wist ik het ...., ik ben toe aan een vaste relatie !!!  Yep, een beetje romantiek en ’s avonds na een goede maaltijd gezellig samen op de bank en de koffie aangerijkt krijgen uit een schone kom. Ik ben er helemaal aan toe !  Echter sinds dat mijn werkgever heeft besloten liever koeien te vliegen dan passagiers zijn de stewardessen ook vertrokken en kom ik nagenoeg geen kandidaten meer tegen voor een zorgzame relatie. Maar weer verder zoeken en “lang leve internet” dus even googelen naar goed advies en daarmee een paar nuttige tips tegengekomen: Ik moet sociale kringen creëren!!  Als technonerd kom ik nauwelijks mijn werkplek af of hier thuis uit de garage, dus is mijn blog zo ongeveer het enige contact met de buitenwereld. Ik begin dus maar hier. Probleem is wel dat er maar enkele dames regelmatig mijn  blog lezen en deze zijn allen al bezet of bezeten. Dus zal ik het moeten doen met aanbevelingen over zussen, kennissen en ander mogelijk talentvol schoon dat nog/weer vrij is van de rest van ligfiets Nederland. Ik bedenk me dat de kansen op succes daarmee wel klein zijn en daarom toch even gekeken naar een dating site. Helaas verviel ook daar de hoop al snel door wat de potentiële relaties met goed financieel inkomen er schreven, vooral in de rubriek “waar kan ik geen afstand van doen”; bijvoorbeeld “mijn 4 kinderen” of ”mijn hond en 5 katten”. Nergens kom ik tegen dat de dames een innige band hebben met de stofzuiger of dat ze elk jaar naar de huishoudbeurs gaan. Voor een innige romantische band biedt het vooralsnog geen oplossing.  Ik zal dus nog wel even moeten zoeken.

Oh ja, indien door het mooie lenteweer mijn kansen keren geef ik bij gelijk gebleken geschiktheid de voorkeur aan dames met een goede "sociale vaardigheden".  Adviezen en tips zijn welkom!

Zie ik een snoer aan de stofzuiger???
Niemand is perfect ....

10 opmerkingen:

 1. Theo , je hebt geen vaste relatie nodig maar een betrouwbare werkster.
  en die op de foto lijkt mij wel wat dus jij moet inderdaad verder zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Gerrit, shit, vergeten, ze moet ook betrouwbaar zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ze niet betrouwbaar is kan ze er wel eens vandoor gaan met de velomobiel.

   Verwijderen
  2. als er volgens Mick een snoer aan zit is ze dus onbetrouwbaar
   ze doet maar als of, zo komt je huis nooit schoon ;-)

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik waardeer je openheid dus ik ook maar: Ik heb dezelfde kleine blauwe stofzuiger als op de foto!
  Tip: Probeer eens Knuz.nl, een gratis datingsite voor iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mick, het is eigenlijk allemaal onzin wat is schreef, maar soms is dat ook leuk. Mijn huishouden is prima in orde. Over die stofzuiger, is die foto bij jou genomen?

   Verwijderen
 5. Eh... niet dat ik me herinneren kan, en de mijne heeft een snoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je schrijft wel heel mooi, Theo... Het lijkt op de kunst van het overdrijven van wat je werkelijk ervaart. Als dat zo is, dan raak je me....

  Heb hoe dan ook een pracht leven, he!
  klaas

  BeantwoordenVerwijderen