zaterdag 19 maart 2011

Go-One is Gone

We hebben er veel werk en kosten aan gehad om hem technisch goed in orde te maken maar ondanks dat en de zeer goede rijeigenschappen bleek het toch niet de ideale fiets voor Vrouwlief. Toen we in december van Sunrider een interessant aanbod kregen en er éen kochten ging de Go-One in de stalling.
Nadat ik eind december de Go-One op het Duitse forum aan iemand had aangeboden vond ik elke 2 weken wel een geïnteresseerde in mijn mailbox; er is dus veel belangstelling voor een Go-One. Vandaag dan ook iemand die er 1000km autorijden voor over had !

Stefan, bringt das Go-One zuruck zum Heimat

3 opmerkingen:

 1. Toch is het wel een sexy VM, zo'n Go-One 3.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de mogelijkheid wel n's bedacht of je daarvan een roeifiets-aangedreven vm zou kunnen maken. Maar ik denk dat je dan pas goed met 'n condensprobleem te maken gaat krijgen !
  Je vrouw heeft me -althans met electromotor erbij- wel goed tegengas kunnen bieden tijdens de Kniepertjestocht erin.
  En lekker rustig ook zo'n ding...

  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ both; De Go-One is een hele mooie Velomobiel. Licht van gewicht, spoorbreedte van een Strada en net zo een laag zwaartepunt. Hij rijdt dus errug strak en snel! Met de e-hulp weinig stroomverbruik en dus een goede actieradius. Echter door de gesloten en kleine canopy ook een claustrofobisch gevoel...

  BeantwoordenVerwijderen