dinsdag 12 juli 2011

De Loftrompet

Ik heb me al een paar keer lovend uitgelaten over de Strada, nu nog een keer !! 

Op 23 juli wordt Strada S039  1 jaar,  maar nu nog net een week ervoor passeert hij de 15000 km waarvan ongeveer 13500 woon-werk verkeer. Vroeger met de racefiets of open ligger bedacht ik me ’s morgens om vijf uur nog wel eens en viel het lot op de auto. Met de Alleweder werd dat al een stuk minder maar met de Strada is het inmiddels geheel vanzelfsprekend dat ik ga fietsen. Daardoor is mijn aantal fietskilometers het laatste jaar verdubbeld!


De Strada S039 van mij heeft het wel zwaar, de bochtige route naar het werk ken ik op mijn duimpje en ik weet de snelheid voor elke bocht goed in te schatten. De zware belasting heeft tot gevolg dat ik elke maand 3 tot 4 spaken moet vervangen en dat  er wel eens een scheurtje in het frame ontstaat. Gelukkig wordt dit altijd naar volle tevredenheid opgelost!

 foto HankieBos


TOPFIETS !! ,  Kan het nog beter??  Carbon Strada misschien ... ?  Nog een jaartje sparen ……….

KzieJe

4 opmerkingen:

  1. vanochtend wel 2 lekke banden ..... Na de eerste alle smurvensnot op dus "ouderwets plakken". Na 2 mislukte pogingen (lijm wilde niet goed drogen)maar de binnenband gewisseld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik plak nooit onderweg .. ja in de zomer als ik alletijd heb ( meteen een "gedwongen"pauze momentje ) lang leven binnenbanden.. maar dan wel ff goed e buitenband na kijken.. vergeet beekie wel eens:P mag jij raden wat het gevolg dan is

    BeantwoordenVerwijderen