donderdag 10 mei 2012

Persoonlijk sprint record

Gisteren op de terugrit naar huis voelde ik me in topconditie en ook de weersomstandigheden waren gunstig voor een nieuwe sprint om mijn record van 9 juni 2011 te challengen. Met Vredestein PM rondom en met de schuimkap op. Wel recentelijk de insteek-rand voor de schuimkap gemonteerd zodat de voorrand geen lucht hapt.


Helaas geen nieuw record, maar wel het record van vorig jaar geëvenaard.


Volgende poging: Ik heb nog een set F-Lites liggen, dezen rollen beduidend lichter. Dan ook zonder helm en alle niet essentiële bagage van boord. Ik hoop binnenkort daarmee het 64km record dan wel te kunnen breken …..


insteek-rand

5 opmerkingen:

 1. Doe maar voorzichtig je heb al genoeg schade gehad , toch ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw record-poging heb ik toevallig op video staan:
  http://youtu.be/BqMhAk0Uroo

  Vanaf 07:00

  Mijn eigen snelheid was maximaal 50 km/h

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Netjes, mijn maximumsnelheid staat tot nu toe op 45,5km/u maar ik heb helaas geen rechte geasfalteerde stukken asfalt genoeg om verantwoord te proberen harder te gaan. 64km/u is erg netjes in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Theo, je vroeg mij laatst waarom er niets gedaan wordt met de Wombat die Flevobike staat te verstoffen.
  Misschien iets voor jou om je eigen eigen record met een enorme stap te verbeteren? Je mag hem/haar hebben voor een heel zacht prijsje.

  vr gr,
  johan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je was zelfs sneller dan deze figuur in "blik op de weg" in zijn Quest. http://www.youtube.com/watch?v=7ubFk5uve9g&feature=related

  BeantwoordenVerwijderen