zaterdag 4 juni 2011

De Toerkap is aangekomen

Vanmiddag kwam ook de toerkap aan. Een grote doos met zorgvuldig ingepakte onderdelen. Alle onderdelen zien er mooi en professioneel uit. In 5 minuten zit de kap in elkaar, en even losjes op de Strada gezet. In mijn postvak zit nog een uitgebreide instructie van Wim Schermer voor de montage van de kap. Deze ga ik morgen maar eens doornemen.
Grote doos met zorgvuldig ingepakte onderdelen

Professineel gemaakte delen

Even losjes gepast De kap gaat wat strak over de rolbeugel maar dat kan worden aangepast door de vulblokje van schuim iets af te snijden.
Voor de schuimkap heb ik enige tijd geleden een insteekgleuf gemaakt met een ruitje. Dit staat niet zo mooi bij de toerkap. Dat moet dus aangepast.
5 opmerkingen:

 1. Je bent opeens een stuk knapper met zo en toerkap op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou E., in zo verre; het is HET vulblokje, niet DE vulblokje...

  Plezier! Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Mick, ik denk dat Theo de vulblokjeS bedoelde. Hierbij een test (op verzoek) commentaar plaatsen met Firefox. Met IE 9 lukt het niet. Gaat het werken of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat probleem probeer ik ook te identificeren.
  Vanaf een Mac met Firefox leek plaatsing meer een toevalstreffer. Op deze XP lukt het met Explorer juist niet en Firefox kennelijk wel (versie 4.0.1).
  Het vizier en de kap zien er prachtig uit trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kobus, topscorer op het helpforum, heeft de oplossing voor het "niet-accepteren-van-een-reactie probleem" met InternetExplorer9 voor mij opgelost !
  Het is vrij simpel, het vinkje "aangemeld blijven" op het inlogscherm (na het plaatsen van een reactie) moet weg.

  BeantwoordenVerwijderen