zondag 16 oktober 2011

De LEL gereden

Fantastisch !

Het gebeuren is primair een vriendschappelijke meeting waar iedereen een warme belangstelling heeft. Het weer werkte ook heel goed mee en een fijne rit gereden. Lol alom toen ik terugkwam en de leiding vertelde dat de rit snel was maar de transponder vergeten voor de tijdmeting. Shit, me uit de naad gefietst voor niks …..  Gelukkig had iemand de tijd met de hand gementen. Ik deed er 67 minuten over, gemiddeld 45km/uur. Hetzelfde wat ik met de CV reed. Met alle aanpassingen had ik gehoopt wat hoger te eindigen. Maar 45per uur is ook niet slecht. Daniel Fenn met de Go-One Evo-K reed de top met een gemiddelde van 62km/uur.  

6 opmerkingen:

 1. Nog steeds een goede score toch Theo?!? Ook van Marja! Jammer dat jullie de transponders vergeten waren, een officiële positie in de uitslagenlijst is altijd leuker. Op naar de volgende race...
  Vandaag was de verjaardag van Douke, toen ik vanochtend in zijn luier keek was hij ineens een jongetje geworden.... ;-)
  Groetjes, Robert-Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Robert, prachtige tijd als je kinderen zo klein zijn, en zo gezond!! Als ze groot zijn is het anders maar nog steeds leuk. Ben ook heel trots op de kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Theo,

  Goed gereden, zowel door Marja als jou! Het zijn mooie gemiddelde snelheden, ook al zijn ze niet op officiële wijze bevestigd :)


  Groetjes, Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier vond ik een actiefoto van je terug.
  http://questie-van-tijd.blogspot.com/2011/10/de-poepende-man-was-niet-van-invloed.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Tejo,

  als je alleen komt kijken, gaat het wel kriebelen. Ik moet toch een keer meedoen!
  Volgend jaar moeten we het Spoorbaanpad maar op de wedstrijd agenda zetten, eens kijken of die Questen dan nog de Strada's aankunnen ;-)

  Groeten,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi theo

  op mijn video staat nog net je zijkant bij het keerpunt

  groeten, andre

  BeantwoordenVerwijderen